'facebook pixel code'
Home » Blog » Inspiratie Bron » Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

door | 24 apr, 2020 | Inspiratie Bron

Ik haal er altijd uit wat er voor mij toedoet en waar ik verder mee kan, wat bij mij past en waar ik een prettig gevoel bij krijg, mijn gedachten laat ik varen , kabbelen en soms komt de tekst op het juiste moment , of wanneer ik iets nodig heb weer in me op.

Soms zou ik willen dat er meer structuur in mijn leven of dag zat, maar steeds als ik dat weer probeer. loop ik weer ergens tegenaan en belemmert mijn proces.
Mijn chaos in mijn hoofd en intuïtieve intuïtie werkt voor mij het prettigst, ik omarm het moment hoe het zich aandient en go with the flow dat levert mij in sommige momenten meer op en vlieg door de dag heen, aan het einde van de dag heb ik uiteindelijk alles gedaan wat ik wilde doen. Brengt mij meer SPIRIT.

Het leven bewandelen zo als het komt is mijn grootste Inspiratie Bron.

Over Nancy

Over Nancy

Dagelijks begeleid ik met veel plezier mensen en kinderen in hun eigen uniek zijn, terug te keren naar hun innerlijke BRON, waaruit weer meer levensenergie ( KI) ontstaat.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

1 Reactie

  1. Nancy de Vries

    Hallo even een test

    Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin